مقاله

آشنایی با انواع کفپوش خانه

کفپوش‌ها عموما در ساختمان‌های مسکونی، اداری و تجاری نصب می‌شود و با توجه به نوع کار و حوزه‌ای که در آن انتخاب می‌کنید شخصی‌سازی کنید. در این مقاله با انواع کفپوش‌های خانه و محصولات موجود در بازار و همچنین مزایا و معایب آن را بررسی می‌کنیم.

کفپوش سرامیکی

از معروف‌ترین و شناخته شده‌ترین کفپوش‌های ساختمانی است که در دو نوع لعاب‌دار و بدون لعاب تولید می‌شود. اگر به دنبال پرفروش‌ترین کفپوش موجود در بازار هستید می‌توانید روی کفپوش‌های سرامیکی حساب کنید. این کفپوش‌ها در برابر رطوبت مقاومت بالایی دارد، به همین دلیل با وجود کفپوش‌های مدرن، همچنان کفپوش‌های سرامیکی، طرفداران خاص خودش را دارد. 

از معایب این نوع از کفپوش‌ها می‌توان به سخت و غیر قابل انعطاف بودن، لیز و سر بودن و انتقال سرما از کف را نام برد.

کفپوش PVC

کفپوش‌های پارکت و لمینت پایه‌ای چوبی دارند و در مدلی دیگر که بر پایه‌ی نفت وجود دارد، تنها مزیت آن در برابر مقاومت در برابر رطوبت و آب است. پارکت و پارکت‌های لمینت‌ای قیمت بالاتری نسبت به مدل‌های بر پایه نفت دارند در نتیجه برای افرادی که به دنبال هزینه‌ی کمتر هستند، می‌تواند گزینه‌ی مناسبی باشد. 

کفپوش پارکت

کفپوش‌های پارکت از تخته‌های چوبی ساخته می‌شود و ظاهری طبیعی و گرم به فضا می‌دهد. الگوها و رنگ‌های متنوعی از مزایای این نوع کفپوش‌ها است. از مقاومت و طول عمر بالا نیز از مواردی است که باعث منحصر بودن این محصولات می‌شود.

 

کفپوش لمینت

این نوع کفپوش با استفاده از لایه‌های مختلفی از فیبر چوب تولید می‌شود واز جنس لمینت به ارائه زیبایی و مقاومت در برابر خراشیدگی می‌پردازد. همچنین، به دلیل ضدآب بودن، کاربردی محبوبی در فضاهای مرطوب دارد.

کفپوش سه بعدی

شاید به گوش‌تان عینک‌های سه بعدی و یا مجموعه‌ای از تصاویر سه بعدی خورده باشد. این کفپوش‌ها دقیقا مانند یک مجموعه‌ای از نکه بر روی کفپوش قرار می‌گیرد. با توجه به طرح‌های متنوع، این کفپوش علاوه بر ایجاد تاثیرات بصری جذاب، فضایی عمیق و واقع‌گرایانه ایجاد می‌کند.

کفپوش چسبی

این نوع کفپوش با استفاده از قطعات کوچک چسبنده بر روی سطح زمین نصب می‌شود. قابلیت نصب و جابجایی آسان، مقاومت در برابر رطوبت و طول عمر بالا از ویژگی‌های مهم آن است.

کفپوش پلاستیکی

این نوع کفپوش از مواد پلیمری بهره می‌برد. از مزایای آن می‌توان به مقاومت در برابر آب، خراشیدگی و لکه‌ها اشاره کرد. البته، برخی نوع پلاستیک‌ها تحت تاثیر حرارت و فشار قرار گرفته نمی‌توانند تحمل کنند.

کفپوش رولی

این نوع کفپوش از رول‌های بزرگی تشکیل شده است که بر روی سطح زمین بازگشته و چسبانده می‌شود. با استفاده از کفپوش رولی می‌توان به سرعت و به طور یکپارچه سطح زمین را پوشش داد.

کفپوش سه بعدی

این نوع کفپوش طرحی مشابه با کفپوش پارکت داشته، اما با استفاده از مواد متفاوت تولید می‌شود. طرح‌ها و رنگ‌های متنوعی در این نوع کفپوش وجود دارد که ظاهری شیک و طبیعی برای فضا به ارمغان می‌آورد.

سخن پایانی

در این مقاله به بررسی انواع کفپوش‌های خانه و مدل‌های مختلف آن پرداختیم. مدل‌های ایرانی و خارجی دیگری نیز وجود دارد که در این مقاله مجالی برای بررسی نبود. شما می‌توانید با مشاوران و افراد حاذق در این حوزه در ارتباط باشید و با دیگر مدل‌های موجود به بررسی و مذاکره بنشینید. کارشناسان ما در برتر‌ساوان با بیش از چندین سال تجربه در این حوزه، می‌توانند بهترین انتخاب برای شما باشند. کارشناسان ما با حوصله و کمال‌میل پاسخگوی سوالات و نیاز‌های شما هستند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *